Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rått - djävlar

 

 

att de kryper mot mig
samlar sig till attack i hörnen
gör det inte lättare

förvisso ett handfast svep
och naturen infinner sig i dofter

undrar ibland

om om Ajax Flores Silvestris

finns som intravenös variant

 

mot små...

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-28 15:08



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hehe...ja inget illa menat...men för att vara man verkar du tänka i kloka och långa banor :)
2008-03-31

  Lena Krantz VIP
*fnittrar glatt*

Den här var ju skitkul!

Dags att städa lite förmodar jag?
2008-03-28

  aol
jaha du låter tufft
2008-03-28

  Elaine.S VIP
Snackar vi dammråttor här eller ........*S*
2008-03-28

  korpfjäder
jag blir så nyfiken på Ajax Flores silvestris - det närmaste jag kommer är kanarieklockan, men den heter silvestres och definitivt inte Ajax.... vill du hjälpa en nyfiken växtgalning?
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt