Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en eländig natt



Jag vill inte bråka igen
det börjar alltid bra men slutar så fort
i början har du alltid svårt med förlåtandet men
jag förstår aldrig hur dum jag varit eller vad jag gjort
men det är svårt att glömma det

det är svårt för mig att förlåta dig trots alla gånger
för även om våran värld var orealistisk och jag är en drömmare
så kunde ingen någonsin få mig att sluta tro på hoppet
men du slutade tro på oss, det var verkligheten

och jag kände mig död, någonting du förgört
mitt hjärta var flytande och inte längre fast
mitt liv som tidigare hade varit ljust
hade förvandlats till en ensam och eländig natt

och det är svårt att glömma
för varje gång jag försöker glömma så återuppstår du i mina drömmar
och jag vill inte se dig som död
för bara tanken av ditt namn är det vackraste för mig




Fri vers av konstgjord
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-03-28 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konstgjord
konstgjord