Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som en på tok alldeles onödig förklaring på denna ordlek, pre betyder före och kär betyder att vara förälskad, för vad vore väl en skriven text om den inte dessutom hade ett innehåll att bli som grubblandes över vid läsandet?


Någon som du kunde ha fått se… i all sin nakenhet…









…jag satt en gång naken

i en prekär situation,


som blev prekär



först när jag hörde att någon

var i antågande,


innan dess var det blott



en kär situation,

om du förstår


vad jag menar med det...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-29 09:14



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag förstår och jag gillar din roliga ordlek där det samtidigt finns allvar i botten.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP