Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I kväll mellan klockan 20.00 och 21.00 är det Earth Hour som bland annat WWF ligger bakom.


Tänd ett levande ljus eller två

~~~


Släck lamporna en timme.
Tänd några levande ljus.
Mys, kanske på tu man hand,
i det stämningsfulla skenet.

Njut.

Gör det för miljön. För världen.
För jordens invånare. För dig och de dina.

Släck lamporna en timme.


En timme för miljön, det är inte mycket.




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 654 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-29 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert skrivet, man njuter o vill fortsätta läsa, bra!
2008-04-03

  Jessica Ebbesson
Behjärtansvärt upprop!
2008-03-29

  karenina VIP
ja, det bör vi verkligen alla göra! även om den där timmen med släckta lampor har sitt syfte, just för att spara vår miljö, så känner jag spontant att timmen även kan ses som en värdefull sådan till att få stanna upp och samla sina tankar.
2008-03-29

    Bodil Sandberg
Ska jag absolut!!!!!Tack!!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan