Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frys dom minst en halvmeter ifrån din kropp

Ett gott
hjärta
kan ingen ta ifrån dig

Men
is idioterna
tvekar inte att
slita ur ditt hjärta
och slänga det dunkandes på
svart asfalt

Blott för några sekunders
nöje




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-29 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan