Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vajande Skatbo



Trädens kronor vajar för vinden

Kylan biter tag i kinden



Skatorna bygger sitt bo högt i skyn

I sommar slipper dom bygga i dyn.




Fri vers av Goa123
Läst 354 gånger
Publicerad 2008-03-30 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goa123