Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite ångest

Tittade djupt ner i skålen
ingen fru som kan domidera
har ont i svålen
i morgon dom mig operera




Fri vers av Goa123
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-03-31 10:28



Bookmark and Share


    söötsnö
bra skrivit
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Goa123