Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarljud

 

 

 


ett kraxande nyss

rätt över taket for den

den flaxade tyst

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rejja~
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~