Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr C som nästlat sig in min hos min vän. Vad vill han?


Han, Hon, Jag


Ditt jävla leende spetsar hjärtat mitt
med tusen och åter tusen pålar.

Känslan av din beröring
river sönder huden med lossade rakblad
i tusendes tusende.

-

Hennes jävla ångest sliter hjärtat mitt
i tusen och åter tusen bitar.

Känslan av hennes osäkerhet
dryper väggarna i nymålat mörker
i svartaste svart.

-

Emellan står jag - älskaren och vännen,
lägger händerna över ögonen
blundar med öronen.

Jag vill inte se deras kaos,
vill inte se att hon också dras in
i knuten av den tomhet han bär.

Jag blockar dem båda
från mitt hjärtas inre sfär
och säger adjö igen, igen och igen
trots att jag aldrig vågar säga farväl på riktigt.




Fri vers av Carin
Läst 821 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-30 15:27



Bookmark and Share


  jojanni
Starkt!!! Känner med hela mitt väsen precis vad jag tror du menar och det känns inte alltför mysigt...men en stark och bra dikt!!
2008-07-23

  Spider
Ajj!! smärta i orden..
starkt skrivet och väl ordat!
2008-03-30

  mare VIP
..sårbarhet...starka känslor griper tag i hjärtats djup....gör ont.....
bra skrivet.....
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin