Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du




 

Urgamla förödmjukande mönster
skitar ner min själs fönster

jag spelar liten
ramlar ner i skiten

ska va så stor
vet till slut inte var jag bor

blir så svag
när jag inte är jag


men då kommer du & säjer hej!
du kramar kysser mej!

du vet vem jag är
håller mej så kär

löser min kramp
& förbannade kamp

du tinar tjälen
i själen

varm ljusvind din blick
du säjer: kom min kärlek drick!

åh så jag älskar dej
min underbara tjej!


vi smeker varandra loss
från allt som hotar kväva oss.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-30 20:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker sång till kärlekens makt genom den älskade
2008-04-01

  DanSan
*****************************

Härligt poetat i kvällems famn . . .
skön vändning från mörker till ljus!!!

*APPLÅDER*

*****************************
2008-03-30

    Nattviol
fint.. om ett Du
som är kärlek!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP