Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonbajs

 

 

 

jag och du, just
nu
är de enda
som vet det

att du har ätit
bokstavsbajs

alldeles nyss

men -
skit i det för
visst var det
annorlunda?


*S*

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-31 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~