Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalar av mig...

 

 

där ekon passeras

där något
dränker närvaron

där doften av mogen frukt
leder till eftertanke

där ringarna slår mot en bristning
finns klockorna

 

det ringer bortom sans och förnuft

 

 

där vaken blundar

för att se...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-31 21:18



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Den här känns som poetjaget ligger i sängen och ändå känner avgrundens djup, utan att för den sakens skull låta sig ramla ner....
2008-04-02

  Elaine.S VIP
En känslomässig berg och dalbana
2008-03-31

  aol
ju mer du skalar ju närmare din egen kärna kommer
där vaken blundar för att se..
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt