Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Like bam,bam.


Vi bryter ihop, ner och snart är vi uppe på benen igen.

Vi börjar närma oss nu, vi är riktigt nära, vi kan nästan andas ordentligt igen.
Blunda, kommer du ihåg hur det brukade vara?
När allt var så fint, gråt med mig, vi sörjer vad vi förlorat nu.

Vi förtjänar något bättre, något starkare,vackrare och ljuvligare än vad vi fått,
och om du bara håller ut ett hjärtslag till så ska du få se vad du kan åstakomma,
jag lovar, jag är bakom dig om du behöver det.

Vi har lurat oss själva alltför länge nu,
alltför länge har vi diskuterat och kommit tillbaks till ruta ett,
alltför länge har vi känt oss ensamma,frustrerade,oförstådda och oälskade.

Sluta skada dig själv såsom jag gör, på exakt samma sätt.
SLUTA, sluta, sluta,sluta,sluta sluta, det är nog!
Fattar du inte det? Förstår du inte?

Dem ska inte få stjäla en minut till av oss,
de har tagit för mycket av vår tid,
och visst har vi inte fått ett skit i gengäld?




Fri vers av Storstadstösen
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-31 21:35



Bookmark and Share


    Gegorf
<3
2008-04-01

  Pontus W.U
hm, den här texten känns ungefär som jag känner mig just nu
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Storstadstösen