Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tror...




 ...på att Kärleken finns i ditt inre
så kommer dimmorna att skingras

kring din själs lustgård

inte direkt kanske 
           
men det kommer att h ä n d a
Du kommer att lysa igen!

Du ska älska
Som du är skapt till.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-31 21:52



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket vackra dikter i din diktsamling!
Applåder!
2009-03-19

  Michaela Dutius
Underbar och förväntansfull.
Oerhört vacker - en ren njutning att läsa
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP