Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mitt duschdraperi. Jag har en tendens att fästa mig till materiella saker.


Små blå hajar.

Hajar på mitt duschdraperi.
Blå och små.
Många vassa tänder.
Alla på väg åt samma håll.




Fri vers av Henrik Persson
Läst 304 gånger
Publicerad 2008-03-31 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Persson