Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kallar dikten för \"Jävla tavla\" för att jag stör mig på att jag inte gjort något med den ännu.


Jävla tavla

En tavla ingen målat på.
Stått lutad mot min vägg i snart ett år.
Brist på idéer.
Brist på kreativitet.
Brist på erfarenhet.
Men tid i överflöd.
Hinder ska övervinnas och något fint ska det bli!




Fri vers av Henrik Persson
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-03-31 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Persson