Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knullad

nu får jag
endast jag
ta konsekvenserna
självhat
jävligt utnyttjad
till max
slit upp mitt skin och kasta bort mig långt
inget av mig är värt något alls
den här känslan är det vidrigaste som finns
det går att våldta sig själv
jag gör det sjukt ofta
idag dog en liten del av mig
knullad
igen
och igen




Övriga genrer av lisabeth
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-31 23:26



Bookmark and Share


  booster82
Sorgligt men vackert
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth