Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar, ord med mening

Jag tar en dag i taget
samtidigt som jag känner
det tickande hjärtslaget,
ord blir till mening för varje steg
jag tar, jag vänder mig aldrig
bakåt jag håller istället
hårt i det jag har,
jag släpper tankarna fria och låter
dom flyga iväg en stund, det vilar
aldrig, min tanke tar aldrig en blund.
Ibland svävar tankarna ut i en enda stor
dimma, jag tar mig själv ut på djupt vatten
där jag inte har ork till att simma,
ibland sträcker meningen ut en hand
och ibland rinner orden ur mig som sand
ur hand.
En tanke har varat från natt till dag ibland gör den
mig stark och ibland svag,
jag lever med en mening som bildats av ord
mina tankar är så stora så den omfamnar vår jord.




Fri vers av la paz
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 00:04



Bookmark and Share


  clementinen
gillar verkligen den här =)
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

la paz
la paz