Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan höst och hav

 

 


 

 en vandringsman

 i
 sprickor
 inuti


  en oklar bild  
tummad på och fingrad


 en mångfalds

 s t j ä r n a

.............................(på sitt vis).............................

 u t å t

 mellan höst och
 hav

 bär
 samlad man
                                                        

 sin

 slutna
 evighet 

.............................(en avoghet).............................

 av tyngd
 er

 

( alltid tidlös, )

 sjunken

            mellan strandad hägring

 läger
 eldars flam
 mor

 brus
 tna :

 möt hans tvivel

                                           öppet
                                                       uppåt


stiger
                 fälten

                                                                             tigande

i mörker

 

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 00:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack för denna dikt som jag känner att jag kan identifiera mig med.
2008-04-01

  vildvin
\"Mellan höst och hav
en vandringsman

i
sprickor
inuti \"

*tycker om*
2008-04-01

  Smultris
mmm, mellan höst och
hav
... det är underbara ord.
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~