Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tindrande

 

 

 


porlande
bäck
en stjärnmörk

tindrande
vindelälvar

berghav


massiven bländar
undrande

den vandrande
vet
sin gång

den klart
beställda

färgen
ligger
kvar

vallar
möts av jord

motar

horisonterna
omlott
 



 

   




Fri vers av Rejja~
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~