Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättare

 

   

personlighetsstörning                           

tynger       

   
mossan 
han      
går      
på       

stövlarna         
är            

annars okej
&

mjukt                   

möter          
mjukt          

han sjunger  
för stenar    

hjärtan som öglats        

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-04-01 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~