Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vid havet

 

ensam vid havet

där klippor bryter vågor

suckar djupet tyst

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 18:31



Bookmark and Share


  tom boreland
det här är
väldigt bra
2009-02-02

  Markattan
Jag tycker om bilden du förmedlar och håller med Stefan i hans reflektion. Bra.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP