Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks poesi

Jag tror att jag är blessad av gud
eller så har jag helt enkelt tur,
att bli älskad av dig är vardagspoesi
du har gjort mig till den jag är och
vad jag kommer bli,
du ger mig alltid en glimt av lycka
försprång i livet, javisst det kan man tycka.
Men jag lever på en kärlek som tar mig till
höjder jag inte trodde fanns,
jag känner känslan att på äkta kärlek
har jag nu en chans.




Fri vers av la paz
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-01 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

la paz
la paz