Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glänta i det grå

En glänta i det grå
En nyvaken sekund
Och jag vet inte om jag
halvblundar
eller
halvtittar
Innan jag stänger
Innan jag öppnar upp
till en glänta
eller det grå




Fri vers av Tina-sol
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-04-01 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol