Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..varsamt fukta min hud

förbannar dig först
men inser att
du inte kan hjälpa det
tar istället emot dig

låter dig varsamt
fukta min hud
och sedan lämna mig
våtare än någonsin

du lilla regndroppe från skyn




Fri vers av Frida E
Läst 592 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-13 21:22



Bookmark and Share


  aftermath
det här e stor poesi för mig.
stor
2005-06-21

  SMÅLAND
det här var väldigt fint skrivet! bra!
2005-06-17

  KremlingeN
tuff surprise på slutet
2005-06-13

  Ola Rydberg
Cool
orginell
med ett mycket
snyggt överaskningsslut
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Frida E
Frida E