Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvandrarna




 

livet för en mus är inte alltid sus & dus
vår katt verkar ha fått fnatt
leker med stackars musse tafatt
men denna gången han smet under ett uthus

misse lomar hem så störd så illa berörd
där var den nattsupén körd
musse med familj flyttar denna natt från logen
långt långt ut i vilda skogen

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 21:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Undra på det....skulle jag också göra i deras päls...
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP