Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid morfar

Allt kom så plötsligt
Vi alla har vetat
Men hoppet svek
Du tog avsked inatt
min älskade morfar

Med ett hjärta av guld
Som var älskad av alla
Somnade du nu stilla in
som en ängel vakandes över oss




Fri vers av LillSandra
Läst 707 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 21:52



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fint poetat till din
morfar!!!!
2008-04-09

    tapetklister
min morfar seglade iväg för precis en vecka sen idag, jag vet att det är svårt. men man får försöka finna tröst på ett eller annat sätt.
kanske han var nöjd med hur hans liv varit, din morfar? då kan det kännas lättare för de som är kvar..
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra