Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte vittra sönder

Jag tänker inte
vittra sönder,
smälta bort,
blekna,
ruttna,
avdunsta,
avta,
självdö.

Jag tänker inte det.

Istället ska jag glida längs perspektiven,
de är solstrålar
och jag ska gnida dem som fiolsträngar




Fri vers av Tina-sol
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 10:02



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härligt fortsätt du att glida bland perspektiven och spela din melodi!
2008-04-03

  Rolfsdotter
Bra talande slutkläm, underbar musik i solljus, en vacker bild. Kram Backsippan
2008-04-03

    Melona
skön text

och det är klart att du inte ska det

du är en sol med
stråkar och
glida längst med perspektiven, låter som en kentrad eller så, me like!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol