Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du hur vi älskade natten

Minns du hur vi älskade natten
och varandra
Hur du klev in i min själ
dina fingrar med sorgekanter
Av mjöl från bullbaket
om mina mindre, kalla

Kuddkrig och kontaktsökande
med tårna i soffan
halvliggandes bredvid
Tröttheten av för många timmar
i ljus
oviljan att lämna för nu

Chansen att säga det stora
men inte riktigt våga
dela det ordinära
Se charmen med tvåsamhet
Tv
och din tvådagarsstubb i ögonvrån

Säga god natt och krama
få lägga handen om din midja
med en anledning
Se dig framifrån och kunna konstatera
att du måste klippa dig
och att du aldrig har varit så fin som nu




Fri vers av snuva
Läst 509 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-02 12:31



Bookmark and Share


  mare VIP
..härligt....att vara nära...och ruffsiga av ``allt``säga; att du aldrig varit så fin som nu.....så fint...
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

snuva