Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän.

Du har gett mig så mycket bra.
Du är den finaste vän man kan ha.
Kropp och själ, du gör mig alltid väl.




Fri vers av Pierre
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-06-13 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre