Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
simplicity...


Livets sång.


Tankar dötts,
Blickar mötts,
Ord fötts.
Du rör mig,
Jag rör dig.
Tillit vinns,
Kärlek finns.




Fri vers av Pierre
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-06-18 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre