Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från noll till hundra..

Du var underbar, nej förresten du var perfekt.
Du var min dröm, du var mina tankar.
Du fanns alltid där, lung och harmonisk.
Du orkade bära min sorg.
Du var min klippa när jag inte orkade stå på egna ben.
Jag fanns alltid där, utbildade dej.
Lärde dej nya saker för varje gång.
Vi flög vi drunknade men vi kom alltid tillbaka.
Vi kämpade oss upp från noll till hundra.
Vi fick förluster och vinster.
Du var ponnyn som fick mina drömmar att drömma vidare.
Du fick mej alltid att våga mer än vad jag igentligen gjorde.
Vi flög vi drunknade men kom alltid tillbaka.

R.I.P Calibra 1-4-2008





Fri vers av Dumle
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-04-02 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumle
Dumle