Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmaning till anhöriga

Torra läppar
längtar efter väta
desperationen
lyser
i sprucket hopp

Gamla minnen
blir som nya
i en trött
och sliten kropp

Kaffet kokar
förvirrade
damen
undrar
när kalaset
ska börja,
och varför
är inte
födelsedagsbarnet här ?

Men
mors dag
har redan varit
och det är
ungefär
ett år
kvar till nästa besök

Är du anhörig ?
glöm inte
att även ålderdom
kommer till dig en dag


ge lite av din tid
innan det
är försent




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-06-14 07:26



Bookmark and Share


    livräddaren
otroligt bra text,man ska inte glömma bort sina anhöriga!måste säga att jag har läst många av dina texter och dom är verkligen superbra!:)
2005-06-14

  Charly
Du sade verkligen något med din dikt och den var jättebra! Man blir efteråt väldigt eftertänksam och jag antar att det meningen?
2005-06-14

  Rachel Roth
viktig text!!! jag tror jag ringer någon...
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan