Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obehaget mitt

Jag är ingen jävla poet
ingen sångfågel
underbar varelse
eller
fantastisk människa
vi gnider oss i självhat och förbannelse
han juckade så jävla hårt
och under tiden äcklades jag allt mer
av mig själv
ingen av dem har någonsin mättat min själ
knull
pojkvänner
föräldrar
vänner
det är förihelvete tomt här
det stora obehaget och jag




Övriga genrer av lisabeth
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth