Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappat. Återfås mot beskrivning?

Jag tappade nycklarna på bussen
och SL-kortet på tåget
Letar febrilt efter mitt hjärta
Mina handskar är borta
och vem har stulit pengarna jag hade
i bakfickan
Letar febrilt efter mitt leende
Ska ringa SL:s hittegodsavdelning
men av erfarenhet vet jag
att man får ingenting tillbaka




Fri vers av Tina-sol
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-03 14:28



Bookmark and Share


    Glittra G
Nej inte från SL ... Så du hittar inte ditt hjärta och mitt är kidnappat ... herregud vad ska vi göra?
2008-04-03

  Carola Zettergren
Hihi störtskönt poetat
av dig!!!!applåd!!!!
2008-04-03

  Rolfsdotter
Tycker om, rätt och slätt! Kram Backsippan
2008-04-03

  Bjarne Nordbö
Ta,t lugnt bruden. Då hittar du säkert ditt hjärta, för det tycks vara stort. ; )
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol