Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina dikter är lika fiktiva som Rockeyserien

Han säger att mina dikter är lika fiktiva som
Rockyserien
Han säger att han hellre har henne som en flört
hela livet
än som sex för en kväll
Jag tror att han är en dikt av mig
En fiktiv




Fri vers av Tina-sol
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-03 14:50



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Du fångar nåt förbjudet här...Helt underbart!!!/B
2008-04-03

  Rolfsdotter
Den här var lite kul :) Kram Backsippan
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol