Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla dikter som jag skrivit i skolan i höstas . Jag fick i uppgift att skriva en röd dikt , jag skrev flera .


Röda dikter

Sitter i skolan och längtar,
hem till dig.
Jag sitter och väntar,
på att du ska ringa mig.

När jag svarar
är du inte där?
Jag hör en röst:
-snögubben här.

---

Jag längtar
och väntar,
saknar dig så.

Och den längtan jag har,
kan du inte förstå.

---

Jordgubbar är röda,
och saftiga så.

Smakar så gott,
att du inte kan förstå.




Fri vers av ninuu
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-04-03 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ninuu