Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev bara nånting på bdb och kände för att lägga in det här .


En dikt

Allra de bästa
finns här inom mig,
men för det mesta
spelar det ingen roll för dig.

men jag vet
vad du tänker,
du har en hemlighet
som förväntansfullt blänker.

kommer aldrig sluta minnas
dig för du är allt,
du kommer alltid finnas
även där det är kallt.

bryr mig om dig
du betyder,
vet att du tycker om mig
på det som du tyder.




Fri vers av ninuu
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-04-10 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ninuu