Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska hon tvångsTatuera deras ansikten för att bli lyssnad på?

De sa att hon var för frisk
för att vara sjuk
när hon berättade att hon sov med en kniv under kudden
De sa att hon var för frisk
för att vara sjuk
då hon drog upp sin tröja
och visade den tatuerade texten i svanken
\" Byråkrati\"




Fri vers av Tina-sol
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-03 15:20



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sjukt bra!
2008-04-04

    Melona
applåderar
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol