Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Doset daram Azizam


Autistiskt syndrom?

jag har Autistiskt syndrom
annars hade jag inte hållit på med kärleken
om och om igen
dygnet runt
resa över alla murar
satsa mycket mer än vad det är tillåtet
ja jag är kär i dig.. jag har autistiskt syndrom.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS