Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skott

Han närmar sig
han vet vad han vill,
svetten rinner
intensivt ner från pannan
över ögonen
och i munnen
smakar salt

Då skriker
flera stycken
skjut, skjut
du måste skjuta nu

Han tar sig till sans
laddar
foten, siktar
och sparkar

Han missade målet !
( om dom bara hade hållit käft )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 249 gånger
Publicerad 2005-06-14 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan