Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, då man läser den här dikten tycker jag att man ska tänka på vad det är den handlar om, något som avslöjas i slutet :)


the Dikt

En underbar sak.
Den ska lyfta dig från golv till tak
Där du står i mörka gränder
Ska den dra i dina händer
Den ska lindra den omilda smärtan
Vi alla bär i våra hjärtan
Utan att kännas enorm
Ska den ta dig med storm
Ta bort alla stopp
Få dig att känna hopp
Få dig att sakna
Få dig att vakna
Öppna öronen
Framför publik
Ska det spelas musik




Fri vers av Liwen
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liwen
Liwen