Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att man på ett komiskt sätt kan känna igen sig i denna sortens konversation XD


Tjejkonversation i högstadiekorrideren.

Han va så jävla fet
Han trodde han va het
I näsan hade han nåt klet
Han såg ut som en get
Han va inte diskret
Han sa
hej
tjej
vill du strula med mig?
jag är helt perfekt för dig
Men ja sa nejnejnejnejnejnej
Han va en ididididididiot
Nånting måste gått på tok då han föddes
Den dagen han föddes




Fri vers av Liwen
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liwen
Liwen