Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula blommor och svart sorg

Trösten mot de
varma brösten,en barndom
som balanserar
de
vuxnas steg

Kärlek
och gränser
skratt som ekar
i själarnas boning

Ett vattenkrig
jag kommer
ihåg

Mamma
( du hade ett gott hjärta och en busig
själ)

Penseln var din ventil
och dina tavlor
pryder min lägenhet

Jag är stolt över dina tavlor
fast en av dom kan jag inte tyda

Du var
djupt i det svarta
och jag vet
en del om dig
för genetiken spelar oss spratt ibland

Mormor fick bli min mamma
och du
får

Gula blommor

minneslunden

för jag vet Mamma att du älskade gula blommor




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-04-04 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan