Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kör hårt...

 

 

varför rädd att misslyckas
när det talbara
med inlevelse beskriver
misslyckandet

      vad händer...

där du lägger lyckan
bland många tankar
bortom orden
blundar...
där på insidan

 

varför rädd att lyckas
med det du kan
större än
ett misslyckande

som ändock

 

inte finns

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-04 21:10



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kloka ord att tänka på.
2008-04-06

  aberatio
Ja, tvekan är ibland märklig.
2008-04-05

  aol
gillas verkligen varför tveka men så gör människan
bravo leif
2008-04-04

    sunnanvind
funderar och gillar! Ett *bokmärke!
2008-04-04

  Rolfsdotter
Något att fundera över...i stället för att tveka så...Go for it !
2008-04-04

  Lena Krantz VIP
Detta är så sant! Hur mycket och hur många gånger låter vi inte våra rädslor för att misslyckas stå i vägen för möjligheten att faktiskt lyckas....om så bara inför oss själva (vilket inte är så lite utan allt).
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt