Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt näste

fokus sätts på vilka som segrar
myrornas krig
på den svartvita skärmen
när allt som gäller är svart eller vitt

så kommer plötsligt en liten trupp av gråa med i kampen
då kommer hemtrevnaden krypandes
jag dukar upp med den festligaste duken
och bjuder drottningen på saftkalas längst in i stacken




Fri vers av Nathalie.
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-04 22:40



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ÅH underbart bra poetat av dig!!!!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nathalie.