Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åhh vad jag älskar dig när

ditt vackra ansikte fridfullt
finns bara för mig
..dina andetag är jämna och dina ögon är slutna
inga demoner som jagar dina tankar
inga elaka ord ur din mun
jag luktar sakta på ditt ansikte
...så tryggt
min hand runt ditt bröst
din vårta växer
små ljud av vällust
...men jag vill inte att du vaknar...inte än
Nu är det så lätt att vara nära
...nu tror jag på oss
min hand följer din kropp
...min hand vet precis var den befinner sig
härlig varseblivning med microsekunder till godo
när mitt sinne redan vet ...min hand som förflyttar sig över din kropp
mina läppar på ditt bröst
...som att trycka på knappen
du är tvungen att vakna
...din hand letar och hittar
den sluter sig runt
du vill inte vänta
ditt missnöje när allt inte sker i simultan verklighet med din tanke
och ditt begär
...så uppenbart
jag vill älska
...men hamnar som vanligt i din extas
0-100 på 2 nanosekunder
du skriker-Oh gud så sköönt!
när min hand greppar ett antal gram
silicon
jag hinner tänka
vad har gud med det här att göra
Du... har kommandot...som vanligt
en explosion av vällust faller över dig
...för ett ögonblick är du åter så fridfull
en overklig lånad stund när du tacksamt ser på mig
jag vet
...så uppenbart
nu måste du snart visa en irriterad blick
...för du kan inte förstå
att alltet inte genomlevs i ljusets hastighet
...du behöver sova
och jag vet
din hand kommer aldrig veta var den befinner sig på min kropp
...du drar mig intill dig
kysser mig i samma stund du sluter dina ögon
åter dina fridfulla andetag
...och åter älskar jag dig när ditt vackra fridfulla ansikte finns bara för mig









Övriga genrer av graham bell
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-05 09:30



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Underbart, varmt, vacker kärlek...men en hotfull underton döljer sig under ytor av silicon...tragik...
Fantastisk fascinerande text!!
2008-04-06

  Yvonne Vigstrand
Fruktansvärt vackert skrivet om det vackraste som finns...kärleken!

Mvh Yvonne
2008-04-05

  devilsangel
Njutfullt behaglig läsning...mycket fint!
2008-04-05

  Elaine.S VIP
Oändligt vacker och lika oändligt sorglig
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

graham bell