Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur en saknad


påfyllningar

 

 

fyller på

rinner ner i din
lilla kopp

smakar jag kaffe möjligen

häller i grädde & pussar kinderna
rödvinsdoftande
läppar våra möten 

karaffljus

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-05 11:26



Bookmark and Share


  Jori
Känns som två olika dikter, men med samma adress...
De tre sista raderna fungerar för sig själva, tycker jag.
2008-04-05

  camillala
aah vilken mysig dikt;D
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~