Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles blå

Hon brukar alltid sova naken
Nu har hon collegetröja
och mjukisbyxor på
Han betraktar henne
som fryser så
Önskar att hon ska vakna
och klä av sig för honom
Hon är alldeles blå




Fri vers av Tina-sol
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-05 16:17



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Gillar spetsen i dina ord...
Snitsigt.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol