Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hon vill ha hans fingrar där

Hon får skrubbsår av jeansen
på sina vinterbleka
smala
höfter
och hon vill ha hans händer där
fingrarna
i linningen
på gränsen
mellan
utestängd,
inbjuden,
intim
och avskärmad

De skär in i hennes hud nu.




Fri vers av Tina-sol
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-05 17:35



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
I linningens gränsland, så vackert!
2008-04-06

  Ola Rydberg
Sensuell erotisk spänning
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol